Störmer Küchen

Traditie en ervaring sinds 1958: Sinds 1958 ontwerpt en maakt de toonaangevende Duitse keukenfabrikant Störmer Küchen hoogwaardige veelal moderne maar bovenal praktische meubels – altijd al met de nieuwste productietechnologieën en voor elke willekeurige levensstijl. Goed doordachte meubels maken van (keuken)ontwerpers binnenhuisarchitecten – zij leggen de basis voor veelzijdige, individuele en overtuigende keukens of andere interieuroplossingen voor iedere ruimte en alle wensen – elegant, tijdloos of designgericht.

Wij houden ervan met handelspartners van gedachten te wisselen en betrekken hen actief bij de ontwikkeling: partnerschap is iets bijzonders en diversiteit de basis voor steeds weer nieuwe ideeën. Onze handelspartners hebben toegang tot een ongeëvenaarde keuze aan strakke lineaire of juist rond gebogen meubelenelementen die zijn ontworpen voor comfortabel en praktisch wonen.

 

Meer dan keukens: Al vele jaren produceert Störmer Küchen keuken- en Badkamermeubelen. Recent is hier nog het Casa Systemprogramma voor de Slaapkamer en Garderobe aan toegevoegd.  Voor nadere informatie kunt u kijken op de webpagina Interieur- en Keukenconcepten.

Duurzaamheid als uitgangspunt: Bij de fabricage van al onze meubelen trachten we om zo minimaal mogelijk materialen die een gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen toe te passen. Dit is simpelweg een uitgangspunt voor een verantwoord product.